Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Umplerea ridurilor

Tratamentul ridurilor cu propria grasime

De regula fata noastra este prima care tradeaza inaintarea in varsta. Stratul de grasime subcutanat incepe sa se subtieze, incepem sa pierdem din tesutul conjunctiv (colagen) si ridurile isi fac aparitia. Incordarea constanta, privarea sau excesul de somn, somnul la ore nepotrivite, fumatul, factori de mediu ca soarele si vantul, isi pun in timp amprenta asupra infatisarii noastre.

Unele tipuri de riduri datorate unor contracturi musculare cvasi-permanente se pot trata prin injectii cu toxina botulinica pentru a reduce contractura. Altele necesita substante de umplere. Dintre acestea, ridurile nazolabiale, care au de regula dimensiuni mari, se preteaza in cea mai mare masura la umplere cu grasime proprie prin procedeul numit transfer autolog de grasime.

Grasimea proprie prezinta marele avantaj ca provenind din corpul pacientului, minimizeaza riscul reactilor adverse si al complicatiilor post-tratament. Totodata, fiind o substanta vie, bogata in celule stem si factori de crestere, isi creaza propria retea sanguina si se integreaza perfect reducand dramatic adancimea si impactul vizual al ridurilor.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita.

Tratamentul consta in recoltarea grasimii din zone cu exces, prelucrarea acesteia si reinjectarea la nivelul ridurilor tratate. Efectuat sub anestezie locala, procedeul este sigur si complet nedureros. In timp o parte din grasime se resoarbe dar partea ramasa se aseaza perfect si va avea o aparenta cu adevarat naturala atat din punct de vedere al imaginii cat si al senzatiilor tactile. In cazul ridurilor nazolabiale foarte pronuntate poate fi necesara o a doua interventie.

Edemul post-intervente se retrage in circa doua zile si noua imagine incepe sa se intrezareasca. In cateva saptamani rezultatele se stabilizeaza si va veti putea bucura total de aspectul tineresc proaspat recastigat!

Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu