Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Umplerea cicatricilor faciale

Transferul autolog in cazul cicatricilor faciale

Cicatricile faciale pot marca pacientii prin suferinte psihice si emotionale intense, de natura a afecta in mare masura stima de sine si integrarea sociala. Dar, prin metodele actuale ale medicinei estetice viata pacientilor se poate schimba radical in bine.

Cicatricile faciale pot proveni din accidente, arsuri, dar cel mai frecvent sunt urmarea unor episoade acneice. Suprafetele cu denivelare pozitiva ale cicatricilor se pot aplatiza prin procedee ca peeling chimic si microdermabraziune, reteaua de colagen se poate reface prin mezoterapie cu Dermapen sau prin tratamente cu fascicule LASER fractionate, iar suprafetele denivelate negativ (adanciturile) se pot umple cu diferite substante.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

De departe, substanta de umplere recomandata in cazul cicatricilor faciale este propria grasime. Aceasta este recoltata din zonele cu surplus, dupa care este procesata si injectata de catre medicul estetician, cu grija si arta, astfel incat de multe ori doar pozele ii mai aduc aminte pacientului de vechea cicatrice.

Ca substanta de umplere grasimea proprie prezinta avantajul ca este perfect tolerata de organism. Se elima riscul unor reactii alergice, iar cantitatea mare de celule stem si factori de crestere prezenti in grasimea injectata ajuta la vascularizarea si refacerea zonei respective. Rezultatele au un aspect natural si se mentin o lunga perioada de timp.

Interventia este relativ simpla si se desfasoara sub anestezie locala. Ea poate fi repetata in unele cazuri, in functie de particularitatile cicatricilor tratate. In cazul unor cicatrici mai ample, dupa interventie se pot forma edeme locale care se retrag dupa una-doua zile, lasand treptat loc unei imagini vizibil imbunatatite.

Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu