Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Umplerea cicatricilor corporale

Transferul autolog in cazul cicatricilor corporale

O rana, un proces infectios la nivelul pielii, o arsura sau o procedura chirurgicala pot lasa in urma o cicatrice. Daca aceasta e mica sau intr-un loc usor de acoperit s-ar putea sa nu reprezinte o problema, dar daca e la loc vizibil, are dimensiuni mari sau o culoare care o face sa iasa in evidenta, ea poate sa impacteze puternic asupra stimei de sine a pacientului si pe cale de consecinta asupra integrarii sale sociale.

Medicina estetica a evoluat suficient de mult pentru ca de multe ori cicatrici deranjante sa poata fi reduse la simple urme, putin vizibile. Cicatricile nu dispar cu totul; dar exista astazi metode atat de reducere a denivelarilor cat si de imbunatatire a texturii pielii din zona afectata. Denivelarile pozitive pot fi aplatizate prin peeling chimic, dermabraziune sau prin inlaturarea straturilor superficiale ale pielii cu LASER-ul. Prin mezoterapie fractionala sau prin fascicule fractionate LASER se poate stimula regenerarea colagenului, iar adanciturile, mult timp o problema, pot fi umplute acum cu propria grasime a pacientului.

Umplerea cicatricilor cu grasime proprie presupune liposuctia din zonele cu exces de grasime si reinjectarea acesteia dupa prelucrare. Procedura se desfasoara sub anestezie si poate dura mai mult sau mai putin in functie de cantitatea de grasime necesar a fi transferata. Uneori, in cazul cicatricilor de mari dimensiuni, pentru rezultate apropiate de perfectiune pot fi necesare mai multe interventii.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita.

Avantajele umplerii cicatricilor cu grasime proprie deriva din utilizarea unei substante naturale, proprie organismului pacientului. Reactiile alergice si posibilele complicatii sunt minimizate. In plus, continand numeroase celule stem precum si alti factori de crestere grasimea transferata tinde sa isi formeze propria retea sanguina. Cicatricea este umpluta cu un tesut viu si nu cu o substanta inerta. Textura pielii si aparenta vizuala sunt mult imbunatatite.

Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu