Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Umplerea cearcanelor

Tratamentul cearcanelor cu propria grasime

Pierderea stratului de grasime din zona de sub ochi da nastere cearcanelor. Ele pot sa apara nu numai odata cu inaintarea in varsta, dar chiar si la persoane foarte tinere. Unii oameni se nasc cu cearcane, respectiv cu o cantitate mai mica de grasime si de tesut conjuctiv in proximitatea ochilor.

Cauzele cearcanelor sunt diverse - lipsa sau excesul de somn, somnul la ore nepotrivite, pierderea generala in greutate, pierderea de grasime din zona fetei datorata imbatranirii, fumatul, unele carente alimentare, etc. De multe ori stratul redus de grasime face vasele de sange din zona mai vizibile si culoarea pielii se modifica.

Reducerea cearcanelor se poate face cu ajutorul a numeroase substante de umplere, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei. Dintre acestea, in cele mai multe cazuri indicatia noastra este folosirea propriei grasimi.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

Avantajul principal al folosirii propriei grasimi pentru umplerea cearcanelor este minimizarea riscului de reactii alergice si complicatii. In plus, fiind o substanta vie grasimea injectata tinde sa isi formeze propria retea sanguina. Se dezvolta de asemenea si tesutul conjunctiv (colagen) menit sa fixeze grasimea introdusa. Desi o parte din grasime este resorbita in timp, o alta parte ramane. Rezultatele sunt naturale.

Grasimea se recolteaza din zone cu exces, este prelucrata si injectata de catre medic. Totul se desfasoara sub anestezie locala. Ulterior interventiei zona cearcanelor va fi umflata circa doua-trei zile, iar doua-trei saptamani se recomanda menajarea suprafetelor respective. Trei pana la sase luni se va evita expunerea directa la soare.

Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu