Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Tratamente faciale

cu injectare de grasime proprie

Semnele principale ale imbatranirii pielii sunt degradarea sintezei de colagen si elastina, formarea ridurilor si pierderea volumului facial prin scaderea continutului de grasime subcutanta din regiunea faciala. In timp, pielea isi pierde elasticitatea si capata un aspect „cazut”, tern, cearcanele devin mai accentuate, iar conturul fetei este mai putin definit.

Exista solutii eficiente si naturale pentru combaterea semnelor imbatranirii? Procedura de transfer autolog de grasime rejuveneaza pielea si restaureaza volumul facial, tenul redobandind aspectul tanar si stralucirea naturala! Se recolteaza o cantitate mica de grasime din anumite zone cu surplus de tesut adipos si se injecteaza in zona faciala. Tratamentul este nedureros (se realizeaza sub anestezie locala), rapid si sigur.

Injectarea cu grasime proprie se poate realiza in aproape orice zona a fetei sau a corpului. Pentru reintinerirea pielii si armonizarea trasaturilor faciale, cele mai solicitate tratamente sunt umplerea si decolorarea cearcanelor, umplerea ridurilor nazogeniene, reliefarea pometilor, augmentarea buzelor, definirea conturului facial si remodelarea barbiei. Tratamentul este indicat si pentru corectia cicatricilor post-acneice si a depresiunilor de la nivelul pielii.

Va invitam sa sunati la 0723 171 316 si sa programati o consultatie gratuita!

In comparatie cu tratamentele cu fillere dermice (acid hialuronic, colagen), avantajul principal al tratamentului cu grasime proprie rezida in injectarea unei substante naturale din propriul corp, pefect tolerata de organism, astfel incat nu exista riscul de respingere a substantei sau de a dezvolta reactii adverse. In plus, grasimea autologa contine o cantitate importanta de celule stem si factori de crestere, avand capacitatea de a stimula suplimentar rejuvenarea si regenerarea tesuturilor cutanate dar si albirea cearcanelor.

Rezultatele sunt mai naturale si se mentin pentru o durata mai lunga de timp. Interventia de injectare cu grasime proprie in zona faciala se realizeaza sub anestezie locala si dureaza aproximativ 30 de minute. Pentru succesul tratamentului si longevitatea rezultatelor zonele tratate trebuie sa fie bine vascularizate, astfel incat celulele de grasime injectate sa poata sa isi formeze propria retea sanguina.

Pentru detalii in cazul dumneavoastra specific va rugam sa sunati la 0723 171 316 si sa programati o consultatie gratuita.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu