Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Recuperare - zona corporala

Recuperarea pacientilor dupa transferul autolog de grasime cu injectare in zona corporala

Cum voi arata si cum ma voi simti imediat dupa interventia de transfer de grasime proprie? Dupa cat timp voi putea sa ma intorc la serviciu sau sa conduc? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile frecvente in randul celor care intentioneaza sa apeleze la procedura de injectare de grasime proprie pentru prima data.

Astfel, perioada de recuperare in cazul tratamentului de injectare cu grasime proprie efectuat la nivel corporal (augmentarea sanilor, a feselor) este in medie de 3-6 zile. Perioada de recuperare este determinata si de complexitatea interventiei (cantitatea de grasime recoltata), zonele injectate si de reactivitatea individuala.

Pentru o evaluare individualizata sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita.

Tratamentul se realizeaza de obicei sub sedare intravenoasa (rareori necesita anestezie generala) si consta in 2 etape: liposuctia (recoltarea unei cantitati de grasime din zone cu surplus de tesut adipos) si injectarea grasimii la nivelul zonelor dorite.

In zonele tratate (sani, fese, gambe) pacientii pot prezenta usoare edeme si echimoze, care pot persista cateva zile, imbunatatirile majore urmand sa apara intre a 4-a si a 6-a zi de la efectuarea procedurii. Majoritatea pacientilor isi reiau activitatile cotidiene dupa 3-4 zile de la tratamentul de injectare de grasime proprie. Edeme minore pot persista maxim 2 saptamani.

In aceasta perioada vi se poate recomanda sa purtati imbracaminte compresiva pentru netezirea si "intinderea" pielii. Majoritatea pacientilor afirma ca senzatia din zona in care s-a performat procedura este similara cu o usoara senzatie de febra musculara dupa un antrenament fizic, care dispare dupa aproximativ 2-3 zile.

In perioada de recuperare veti aplica o crema speciala, recomandata de medicul estetician, pentru ingrijirea pielii si accelerarea procesului de vindecare. Dupa retragerea edemelor veti veni la o noua consultatie pentru evaluare.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu