Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Procedura de transfer autolog

Interventia de transfer autolog de grasime presupune recoltarea unei cantitati de grasime din zone cu surplus de tesut adipos (abdomen, coapse, fese), purificarea si prelucrarea acesteia si reinjectarea pentru umplere sau augmentare. Cand este nevoie de volume mai mari (sani, fese) procedura poate fi repetata pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Etapele procedurii de transfer de grasime proprie

Recoltarea: Pentru inceput stabilim care este cea mai potrivita zona pentru recoltarea grasimii. Apoi se realizeaza recoltarea, sub anestezie locala in cazul tratamentelor faciale si cu sedare intravenoasa in cazul tratamentelor realizate la nivel corporal, pentru minimizarea disconfortului. Se realizeaza o mica incizie prin care initial se infiltreaza o substanta anestezica iar apoi se introduce o canula fina de aspiratie atasata la o seringa, pentru extragerea grasimii.

Prelucrarea si pregatirea pentru transfer: Substanta obtinuta este prelucrata printr-o tehnica speciala, pentru separarea si concentrarea tesutului gras de alte componente (substanta anestezica, sange) si ulterior este transferata in seringi de mici dimensiuni pentru etapa de injectare. Prelucrarea se realizeaza prin centrifugare si printr-un proces de filtrare pentru indepartarea impuritatilor pastrand insa integritatea celulelor adipoase.

Injectarea: Se pregateste zona in care se va realiza tratamentul, apoi se introduce o canula in punctul de incizie si se efectueaza injectarea. Aceasta este eventual repetata pana la obtinerea rezultatelor dorite. Dupa finalizarea procedurii se aplica un pansament peste zona tratata. Se poate recomanda masajul dupa interventie pentru a crea un contur uniform.

Perioada de recuperare dupa tratamentul cu injectare de grasime proprie este de 1-2 zile in cazul procedurilor efectuate la nivel facial, si de 4-6 zile in cazul celor realizate la nivel corporal. Perioada de recuperare este determinata de complexitatea interventiei (cantitatea de grasime recoltata), de natura zonelor injectate si de reactivitatea individuala.

Pentru o evaluare personalizata si o analiza a oportunitatii interventiei va rugam sa sunati la 0723 171 316 si sa programati o consultatie gratuita.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu