Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Modelarea si ridicarea pometilor

Transferul autolog de grasime in cazul pometilor

Un aspect tanar si armonios al fetei aproape intotdeauna este asociat cu o forma rotunjita si usor ridicata a pometilor. Din pacate, ca urmare a mostenirii genetice unele persoane nu beneficiaza de aceste atuuri, iar altele au inceput sa piarda grasime si tesut conjunctiv (colagen) de la nivelul fetei ca urmare a trecerii anilor.

Pentru a corecta forma plata sau "cazuta" a pometilor numerosi pacienti se decid sa recurga la proceduri estetice de modelare si de ridicare a acestora bazate pe tehnici si substante de umplere. Dintre substante, propria grasime se distinge prin multiple avantaje, derivate din faptul ca este un tesut viu extras chiar din corpul pacientului. Riscurile de reactii adverse si de complicatii post-interventie sunt minimizate, iar o buna parte din grasimea injectata se fixeaza local dezvoltand propria retea sanguina.

Un alt avantaj este acela ca fiind necesar un volum mai mare de substanta de umplere, folosirea grasimii proprii este mai economica decat o cantitate similara de substanta sintetica. Tinand seama si ca rezultatele sunt naturale atat ca imagine cat si din punct de vedere tactil, pentru corectia pometilor Luxury Aesthetics va recomanda transferul autolog de grasime.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

Interventia se realizeaza sub anestezie si este absolut nedureroasa. Medicul recolteaza grasimea din zonele cu exces, apoi o prelucreaza pentru purificare si pentru imbogatirea in celule stem si factori de crestere. Grasimea prelucrata este reinjectata la nivelul pometilor si printr-un masaj usor se face o redistribuire locala. Mai multe injectari si redistribuiri permit atingerea rezultatului dorit. Dupa ce edemul post-interventie s-a retras (cateva zile) si dupa ce rezultatele s-au stabilizat, se procedeaza uneori la o a doua interventie pentru atingerea formelor perfecte.

Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu