Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Modelarea gambelor cu grasime

Transferul autolog pentru modelarea gambelor

Multi pacienti au incercat sa-si imbunatateasca forma gambelor prin activitate fizica si au recurs ulterior la transferul autolog de grasime pentru rezultate perfecte. Idealul actual de frumusete plaseaza circumferinta gambelor la 33-36 de cm in cazul femeilor si 37-40 cm pentru barbati, in functie de inaltimea corpului. In timp ce femeile sunt preocupate de o imagine sexy, cu curbe apetisante atat pe interiorul cat si pe exteriorul picioarelor, barbatii aleg de regula sa aiba un volum semnificativ in partea de sus a gambelor.

Forma gambelor depinde de structura osoasa, dezvoltarea muschilor si de depozitele de grasime. Noi va putem ajuta cu redistribuirea acestor depozite astfel incat sa va apropiati de idealul mult visat. Prin transferul autolog de grasime se recolteaza tesut adipos din zonele cu exces, iar grasimea procesata este ulterior reinjectata acolo unde este nevoie pentru a obtine formele dorite.

Candidatul ideal pentru acest tip de procedura trebuie sa fie intr-o buna stare de sanatate, sa nu fi avut probleme anterioare de coagulare a sangelui, preferabil sa fie nefumator si, desigur, sa-si doreasca gambe mai frumoase si mai bine conturate, in special pe partea interioara a picioarelor. Anumite tipuri de cicatrici in zona gambelor si proasta circulatie a sangelui in partea de jos a corpului reprezinta contraindicatii. Unele afectiuni cronice pot impiedica realizarea procedurii sau pot prelungi perioada de recuperare. Inaintea interventiei trebuiesc evitate medicamentele si suplimentele naturale ce afecteaza coagularea sangelui. Conditii sulimentare vor fi precizate de medicul estetician cu ocazia consultatiei.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

Interventiile se realizeaza sub anestezie si dureaza de regula una-doua ore. In zilele urmatoare se recomanda ca pacientii sa tina picioarele la un nivel superior corpului pentru a facilita drenarea rapida si vor simti un disconfort asemanator unei febre musculare, ca dupa un exercitiu fizic intens. In primele doua saptamani se vor purta pansamente compresive, importante pentru controlul edemelor si pentru obtinerea formelor dorite. In general pacientii pot reveni la munca dupa o saptamana si pot face eforturi fizice intense dupa sase saptamani.

Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu