Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Marirea si modelarea feselor

Modelarea feselor prin injectare de grasime

Cea mai completa metoda de marire si de modelare a feselor este transferul autolog de grasime. In timp ce implantele de silicon se pot plasa doar in partea de sus a feselor, prin injectarea de grasime proprie se pot umple denivelarile de pe toata suprafata acestora iar forma se poate apropia de perfectiune. Desi cresterea in volum este ceva mai mica decat in cazul implantelor, aspectul rezultat este foarte natural.

Procedura se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, care in urma unor cure de slabire sau ca urmare a unor schimbari hormonale s-au indepartat de formele avute anterior. O alta categorie o reprezinta cei care sunt nemultumiti de aspectul mostenit al feselor si care nu reusesc sa-l imbunatateasca doar prin exercitii fizice.

Interventia presupune liposuctia din cel putin doua zone ale corpului, procesarea grasimii si reinjectarea acolo unde este nevoie de ea. Zonele uzuale pentru liposuctie sunt depozitele de pe fese, de pe coapse sau de pe abdomen.

Comparativ cu implanturile grasimea proprie reinjectata este mult mai bine tolerata de organism. Aspectul rezultat este mai natural, recuperarea mai rapida iar riscul de complicatii post-operatorii este mai mic. Interventia se face sub anestezie iar natura acesteia se stabileste in functie de specificitatile pacientului.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita!

Inaintea interventiei pacientul trebuie sa fie intr-o buna stare de sanatate si sa evite aspirina si medicamentele anti-inflamatoare inlusiv suplimentele naturale. Pentru siguranta interventiei si pentru refacerea rapida post-operatorie pacientul trebuie sa nu sufere de anumite afectiuni cronice. In plus, ar fi de preferat sa fie nefumator.

Dupa interventie pe zona tratata se aplica un bandaj compresiv pentru o perioada care in functie de pacient poate ajunge la doua saptamani. Bandajul compresiv este esential pentru atingerea formelor dorite si pentru controlul edemelor. In acest timp se va evita a sta in sezut pentru perioade indelungate. Edemele se retrag dupa cateva zile iar starea de disconfort se va atenua cu ajutorul medicatiei.

Luxury Aesthetics va ofera o consultatie gratuita; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu