Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Marirea buzelor cu grasime

Transferul autolog in marirea/modelarea buzelor

Marirea si modelarea buzelor este una dintre cele mai cerute interventii de medicina estetica. Forma si marimea buzelor sunt definitorii pentru infatisarea unei persoane, si in acelasi timp un indicator aparent al varstei si starii de sanatate. Atractivitatea sexuala este semnificativ influentata de forma si de marimea buzelor.

Majoritatea pacientilor care solicita astfel de interventii acuza buze subtiri sau aplatizate ca urmare a mostenirii genetice sau pierdere de volum la nivelul buzei superioare datorata inaintarii in varsta. Trecerea anilor face ca stratul de colagen si de grasime subcutanata de la nivelul fetei sa se reduca, aceasta ducand de cele mai multe ori si la reducerea volumului buzelor precum si la o mai slaba definire a acestora.

Tratamentele uzuale se bazeaza pe injectarea de substante de umplere temporare sau pe introducerea de micropicaturi de silicon in jurul carora organismul depune grasime si constituie tesut fibros de colagen, cu caracter permanent. Marirea buzelor cu grasime proprie se plaseaza undeva la mijloc; efectul are un caracter semi-permanent, pentru ca desi o parte din grasime se pierde in timp, o alta parte se pastreaza si isi creaza propria retea sanguina si stuctura de sustinere din colagen.

Fiind vorba de celule vii recoltate din propriul organism riscul reactiilor adverse si al complicatiilor post-tratament este minimizat. Prin comparatie cu substantele de umplere sintetice, rezultatele obtinute sunt superioare atat din punct de vedere estetic cat si in ce priveste senzatiile tactile si corporale ale pacientului.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita.

Interventia presupune recoltarea de grasime din zonele cu exces, purificarea acesteia si cresterea concentratiei celulelor stem si al factorilor de crestere, urmate de reinjectarea grasimii astfel prelucrate la nivelul buzelor. Interventia se realizeaza sub anestezie locala si este absolut nedureroasa. Edemul post-interventie se retrage in cateva zile iar rezultatele finale incep sa devina vizibile.

Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu