Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Lipofilling maini si decolteu

Transferul autolog de grasime la maini si decolteu

Pielea de pe fata dorsala a mainilor precum si decolteul sunt suprafete foarte vizibile ale corpului si deseori poarta semnele imbatranirii. Stratul de grasime subcutanat se reduce, pielea decolteului se increteste, pielea mainilor devine pergamentoasa si mainile capata un aspect scheletic.

Tinand seama ca mainile si decolteul indica varsta reala a persoanei intr-o masura mai mare chiar decat fata sau alte parti ale corpului, pentru rejuvenarea lor s-au dezvoltat tehnici speciale. In clinicile Luxury Aesthetics volumul subcutanat este recreat prin transfer autolog de grasime (lipofilling), pielea este intinerita prin mezoterapie iar petele sunt eliminate prin peeling si folosind substante de albire. In urma tratamentului aspectul mainilor si al decolteului se imbunatateste dramatic, ajungand sa fie in armonie cu restul corpului.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita.

Procedura de lipofilling consta in recoltarea de grasime din zonele cu exces, prelucrarea acesteia pentru purificare si imbogatire in celule stem si factori de crestere, urmate de reinjectare in zonele si in punctele stabilite de medic.

Pentru a compensa reabsorbtia se introduce o cantitate de grasime mai mare cu circa 25-30%. In acest fel rezultatele sunt practic permanente, avand in vedere ca vorbim de celule vii de grasime care isi dezvolta propria retea sanguina.

Prin comparatie cu alte substante de umplere transferul de grasime proprie, o substanta organica din propriul organism, minimizeaza riscul aparitiei unor reactii adverse iar aspectul final este perfect natural. Interventia este simpla, sigura, iar recuperarea rapida.

Luxury Aesthetics va ofera posibilitatea unei consultatii gratuite; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu