Clinica Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Facilitati pentru pacientii
ce vin de la distanta la clinica din Bucuresti

Tratamente estetice cu injectare de grasime proprie * Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu

Generalitati
Transferul autolog
Procedura
Complicatii

Tratamente faciale
Tratamente
Umplere cearcane
Umplere riduri
Umplere cicatrici
Marire buze
Modelare pometi
Pregatire
Recuperare

Modelare corporala
Augmentare sani
Modelare fese
Modelare gambe
Umplere cicatrici
Maini si decolteu
Pregatire
Recuperare

 

Augmentarea sanilor cu grasime

Marirea sanilor prin transfer autolog de grasime

In clinicile Luxury Aesthetics augmentarea sanilor se poate realiza si prin injectare cu grasime proprie, eliminand riscurile asociate cu metodele traditionale de implanturi cu silicon. Transferul autolog de grasime este o interventie sigura, fara cicatrici, perioada de recuperare este scurta iar rezultatele sunt naturale. Pe langa obtinerea dimensiunii dorite a sanilor un alt beneficiu major este eliminarea prin liposuctie a excesului de grasime din alte zone ale corpului, in cadrul aceleiasi sedinte de tratament.

Transferul autolog de grasime implica recoltarea unei cantitati de tesut adipos din zone cu surplus precum zona abdominala, a coapselor sau a feselor, si injectarea acesteia unde este nevoie, in acest caz pentru marirea volumului sanilor. Principalul avantaj al interventiei de injectare cu grasime proprie este folosirea unei substante naturale din propriul corp, perfect tolerata de organism; in consecinta nu exista riscul de respingere a substantei sau de a dezvolta reactii adverse.

Sunati la 0723 171 316 si programati o consultatie gratuita.

Cum se desfasoara procedura de transfer autolog de grasime pentru marirea sanilor?

In ziua interventiei sunt marcate zonele de unde se va recolta tesutul adipos si zonele in care va fi transferat. Doar zonele agreate de dumneavoastra vor fi marcate. Detineti controlul total asupra procedurii si veti intelege exact de unde este indepartata grasimea si unde va fi injectata pentru marirea volumului sanilor si conturarea formei acestora.

Unele paciente au o cantitate suficienta de tesut adipos intr-o singura zona a corpului, ceea ce simplifica recoltarea grasimii. In cazul in care pacientele au apelat anterior la liposuctie sau in mod natural nu au o cantitate suficenta de grasime intr-o singura regiune a corpului, se vor lua in considerare mai multe zone pentru extragerea acesteia (abdomen, flancuri, coapse, genunchi, gambe, brate), punand accentul pe conturarea armonioasa a formelor corpului.

Interventiile cu un grad de complexitate redus se realizeaza sub anestezie locala. Daca este necesara extragerea unei cantitati mai mari de grasime din mai multe zone ale corpului, interventia se realizeaza cu anestezie intravenoasa.

Tesutul adipos este prelucrat si concentrat prin centrifugare pentru indepartarea componentelor nedorite (substanta anestezica, sange, etc.). Tesutul gras este clasat in functie de densitate, aceste fractii fiind folosite diferentiat pentru a obtine rezultatul dorit.

Grasimea este transferata cu ajutorul unei canule de mici dimensiuni introduse in puncte de incizie localizate sub pliul sanului si la nivelul areolei. Unii medici esteticieni mai putin experimentati plaseaza grasimea si apoi incearca sa o mute si sa o modeleze, insa aceasta tehnica poate cauza mai multe probleme ulterioare. Tehnica noastra deosebita asigura rezultate remarcabile fara complicatii.

Daca aveti deja o interventie chirurgicala de augmentare a sanilor dar nu sunteti multumita de forma acestora, depresiunile de la nivelul pielii pot fi corectate prin injectarea de grasime proprie pentru obtinerea unor rezultate perfect simetrice. De asemenea, in cazul interventiei de reconstructie a sanului, dupa operatia de lumpectomie sau masectomie neregularitatile pot fi corectate prin tratamentul de transfer autolog de grasime.

Luxury Aesthetics va invita la o consultatie gratuita; va rugam sa faceti o programare telefonic, la 0723 171 316.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Sunati la 0723 171 316
si programati o consultatie gratuita

sau completati formularul si va contactam

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele cu injectare de grasime proprie sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu